Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Evolutionen och jag" by Johan FrostegÄrd # eBook PDF Kindle ePub Free

Evolutionen och jag

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Evolutionen och jag
  • Author : Johan FrostegĂ„rd
  • Release Date : January 06, 2019
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,Social Science,Professional & Technical,Medical,Science & Nature,History,
  • Pages : * pages
  • Size : 1497 KB

Description

Evolutionsteorin och Darwins idéer om det naturliga urvalet sÀgs ofta vara den bÀsta idé nÄgon nÄgonsin fÄtt. Men Àven om teorierna stÄr starka pÄ ett övergripande plan, sÄ finns dÀr mÄnga luckor och lösa trÄdar pÄ nÄgra av livets riktigt stora frÄgor.
Den hĂ€r boken handlar om evolutionen och dig och mig och oss alla - vĂ„rt jag. Ganska lite Ă€r kĂ€nt om vad detta jag eller medvetandet egentligen Ă€r. Är de ens materiella? Behöver de vara det? Och Ă€r vi verkligen intelligentare Ă€n vĂ„ra förfĂ€der?
Evolutionen och jag belyser mÀnskligt vetande och evolution ur en rad aspekter: moral, könsroller, religion, artificiell intelligens och mikroorganismer. Slutsatserna Àr ofta förvÄnande, för vad vet vi egentligen om vÄr egen historia? Vi följer med pÄ en ögonöppnande resa som tar oss frÄn det första livet pÄ jorden tills dÀr vi Àr idag - och Ànnu lÀngre.
Johan FrostegÄrd Àr forskare, författare och professor i medicin, samt fil. kand. i ekonomisk historia. Han Àr överlÀkare vid Karolinska universitetssjukhuset, men har ocksÄ skrivit romaner och Àr aktiv som uppfinnare.


Ebook Download "Evolutionen och jag" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Evolutionen och jag" by Johan FrostegÄrd # eBook PDF Kindle ePub Free"